[69.] 馃拲 O pierogach ze z艂ota do schrupania i mi艂o艣ci do 艣l膮skiej rolady, czyli jak powstaje bi偶uteria w kszta艂cie jedzenia. Hetman Jewelry

Dzie艅 dobry, dzie艅 dobry!

Zazwyczaj w ZMACZNEGO opowiadam historie r贸偶nych potraw, jednak od czasu do czasu mam okazj臋 przedstawi膰 Wam kulinarnego freaka – cz艂owieka, kt贸ry w mniej lub bardziej zaskakuj膮cy spos贸b jest zwi膮zany z kulinariami. I w艂a艣nie tak膮 osob膮 jest m贸j dzisiejszy go艣膰 – Katarzyna Hetman; z kolei bohaterk膮 odcinka jest niezwyk艂a bi偶uteria – z艂ote piero偶ki, srebrne rogale i apetycznie mieni膮ce si臋 kluseczki!

Z Kasi膮 rozmawiamy o (oczywi艣cie) mi艂o艣ci do jedzenia, ulubionych pierogach oraz (uwaga, g贸rnolotne!) pod膮偶aniu za marzeniami na przek贸r wszystkiemu i wszystkim. Rozmow臋 nagrywa艂y艣my w styczniu, kiedy 艣wiat wydawa艂 si臋 bardziej beztroski. Mam wi臋c nadziej臋, 偶e ten odcinek b臋dzie dla Was odskoczni膮 od trudnej rzeczywisto艣ci, a tak偶e by膰 mo偶e inspiracj膮 do dzia艂ania.

Zosta艅 Patronem 鈥 do艂贸偶 swoj膮 cegie艂k臋!

Obserwuj mnie na Instagramie!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.